perjantai 25. elokuuta 2017

Kalkkimaalia pintaan

Syksyn hiljaa jo saapuessa, on hyvä tehdä suunnitelmia loppuvuoden maalausprojekteille. 
Etenkin itselläni, koska edessä on muutto Itäiselle Uudellemaalle taloon järven rannalla! Suunnitelmissani on maalata kaksi lipastoa kalkkimaalilla. Myös uuden makuuhuoneen seinät saavat uuden sävyn kalkkimaalilla. Lisäksi takka saa uuden harmaan värityksen savi- tai kalkkimaalilla.

Kalkkimaaleja on nykyisin tarjolla rautakaupoissa (Värisilmä: Vintro) sekä monissa nettikaupoissa. Itselläni on jäänyt pussi Nougatin harmaata käyttämättä, joten nyt uudessa kodissa se tulee käytetyksi makuuhuoneeseen. Tilasin myös Kalkkimaalikaupasta kartan Vintage Paint-maaleista, joita suunnittelen siis lipastojen maalaamiseen.

Kalkkimaalit ovat luonnollisia ja hajuttomia ja sen kanssa on helppo työskennellä. Värit ovat kauniin pehmeitä upeine murretuine  sävyineen. En malta odottaa, että pääsen lokakuussa tarttumaan pensseliin! Maalatessa aika pysähtyy ja keskittyminen on täydellistä...

Monet tahot järjestävät myös kursseja kalkkimaalaukseen, jos epäröit tarttua suorilta käsin sutiin. Esimerkiksi Måla & More Helsingissä. Varmasti todella hauskaa!


Annie Sloan 

Voit helposti uudistaa kynttilänjalkoja, ruukkuja, lampunjalkoja ym.


Hallittu väripaletti

 
Elävä pinta on mielenkiintoinen
Annie Sloan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti