torstai 6. maaliskuuta 2014

Viihtyisä kylpyhuone

Olen huomannut, että usein ei jakseta panostaa kylpyhuoneeseen. Ihan viime vuosina on alettu kiinnittämään huomiota kylpyhuoneen viihtyisyyteen. On noussut ajatuksia koti-spasta - huoneesta jossa on ihana rentoutua ja laittautua sekä viettää siellä aikaa, vaikka kynttilöitä poltellen.

Itse olen sekä saunahullu että  kylpyammeen suurkuluttaja. Haaveena on laajentaa omaa kylpyhuonetta, jotta saisi ihanan ison hemmottelutilan. Tämä vaatisi vaatehuoneesta luopumista, mikä  juuri tällä hetkellä ei ole tarkoituksenmukaista.  Tilan tulisi toimia rentouttavana keitaana sekä kotihoitolana.

Tänä päivänä kaakelivalikoima on rajaton, mutta myös muita pintamateriaaleja löytyy stukkomaalauksesta tapetteihin ja panelointiin. Kylpyhuoneen uudistaminen vaatii hyvää suunnittelua, jotta budjetti ei karkaa käsistä, ja tila vastaisi sille asetettuja odotuksia ja tarpeita. Kylpeminen voi olla virkistävä elämys, jonka voi toteuttaa ihan kotona.

Kassinen tyyli

Upea kylpyamme!

Paljon säilytystilaa!

Herättävä kylpyhuone

Kaunis vanha kuvastin luo tyylin

Linjakas ja yksinkertainen

Boheemi ja mielenkiintoinen
Usein meillä suomalaisilla ei ole edes ikkunaa pienessä kylpyhuoneessamme, mutta uusilla valoratkaisuilla ja peileillä saadaan helposti valon ja tilan tuntua  haastavista lähtökohdista huolimatta. Taide ja piensisustaminen esimerkiksi kynttiläkruunuilla voi muuttaa huomattavasti tilan tunnelmaa.

Näyttävät rakaisut ei useinkaan ole niitä kalleimpia. Esimerkiksi käytetyn ammeen voi kunnostaa pinnoittamalla ja viimeistellä upeaksi paneloimalla tai maalaamalla sen sivut vaikkapa kuparinsävyiseksi. Tarvitaan vain mielikuvitusta ja ripaus uskallusta.

Kuvat: https://www.pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti