perjantai 20. maaliskuuta 2015

Mielii maalle

Nyt olemme saaneet nauttia aikaisesta keväästä, mieli karkaa väkisinkin maalle. Kävimme katsomassa lumitilanteen ja lunta siellä vielä on, vaikka kaupunki pöliseekin jo kevätsiivouksessa. Mutta tyytyväinen saa olla, koska mökkeilykauden voinee aloittaa tänä keväänä ajoissa.

Olemme hankkineet uuden kesäkodin loppusyksystä ja on ollut piinaavaa odotella kevään tuloa ja päästä tutustumaan taloon. Talo on rakennettu 1920 luvulla ja siinä on kaunis vanha puutarha, jota piharakennukset kiertävät.

Nyt onkin ollut aikaa suunnitella mökin sisustusta, jonne olen jo hankkinut joitakin kustavilaisia kalusteita, jotka odottavat pihavarastossa omaa paikkaansa. Sitä ennen lattiat täytyy kunnostaa ennen kuin saa nostaa ne sisään. Paljon on työtä edessä - mutta onneksi se on erittäin mieluisaa. Ajatuksena on sekoittaa tyylejä sopivasti, jotta sisustus olisi mielenkiintoinen. Kustavilainen tyyli miellyttää, koska se on hienostunut ja selkeä.

Vanhassa talossa on hyvä olla tarpeeksi vanhoja huonekaluja, jotta tunnelma säilyy. Käytännön syistä jotkut huonekalut toimivat paremmin, kun ne ovat enemmän tätä päivää kuten vuoteet ja sohvat ja keittiön kaapit.


Patinoituneet pinnat ja pellava

 
Vanhat esineet kiehtovat
 
Vanha sermi määrittää tunnelman

Kesä - kohta täällä!


 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti