perjantai 6. maaliskuuta 2015

Käykää pöytään, olkaa hyvä!

On ihana istua ruokailemaan tilassa, jossa myös silmä lepää. Ruokailu antaa odotetun hetken, jolloin nautinto on sallittua ja silloin tärkeää, että kaikki mausteet hetkeen ovat kohdallaan. Tuolit, jossa istutaan ovat mukavat ja pöytä on riittävän suuri ja valaistus tukee tilanteen ajankohtaa tai tilaisuuden juhlallisuutta. Päivällä tuoreet kukat, vaikkapa viikonloppuna, tuovat iloa ja illalla taas tunnelmallinen mutta riittävä valaistus. Juhlahetkinä hiljainen ja tyylikäs taustamusiikki ja kynttilävalaistus voi kruunata illallisen.
Tärkeintä kuitenkin on hyvä seura ja ruoka. Sopivat puitteet viimeistelevät  täydellisen hetken.

Sisustuksen kannalta on hyvä miettiä ruokatilan kokoa. Jos ruokailutila on pieni niin kannattaa valita matalaselkäiset ja sirommat tuolit. Pöytänä toimii hyvin jatkettava malli. Jos haluaa käyttää mattoa ruokapöydän alla niin sen on oltava riittävän suuri ja helposti puhdistettava. Tällöin myös tuolien on oltava helposti liikuteltavissa, koska tuoleja pitää nostaa siirtämistä varten.

Monesti ruokapöytä toimittaa myös työpöydän virkaa, jolloin on hyvä miettiä tuolien määrää ja ominaisuuksia. Taittotuoli tai pari kokoonpanoon sopivaa lisätuolia muussa käytössä arkena voi olla toimiva ratkaisu.

Rentoa mutta tyylikästä

Tämä upea lankkupöytä ei kaipaa liinaa...

Näissä tuolissa on mukava istua

Selkeä skandinaavinen linjakkuus

Tilaa koko suvulle
 
Taiteellinen kattaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti