torstai 16. marraskuuta 2017

Uusia tuulia

Vihdoin on aikaa kirjoittaa päivitys uudessa kodissa. Muutto on aina valtava niin henkinen, kuin fyysinenkin koettelemus. Kaiken sen omistamansa tavaran läpikäynti on uuvuttavaa, ja luopuminen turhasta on yllättävän koskettavaa. 

Tavaroihin kietoutuu paljon muistoja. On vain katsottava eteenpäin ja elettävä uusia kokemuksia, mentävä tulevia muistoja kohden.

Koska olen hyvin väriherkkä, niin ensimmäiset tekemäni remontit liittyvät seinien väriin. Makuuhuoneessa oleva musta kohokuviotapetti ahdisti, joten maalasin sen Kalk litir Winter Primo-kalkkimaalilla. Kyyhkyn harmaa sävy oli juuri sellainen kuin kuvittelinkin. Ainoa miinus oli värinjauheen sekoittaminen, koska helpompaa olisi alkaa sutia valmista maalia. Itse maalaus oli miellyttävää ja sitä mukaa kun musta seinä peittyi, mielialani nousi.

Kalkkimaalien ominaisuuksiin kuuluu niiden helppous sekä hyvä tartunta. Lisäksi niistä löytyy todella kauniita murrettuja sävyjä, jotka ovat aina miellyttäneet silmääni. Jälki on taiteellinen ja mielenkiintoinen.  Olen ihastunut!


Kalkkiseinä vielä kosteana on kuin ukkostaivas


Kohokuviot tulevat kauniisti esille
 
Lopullinen kuivunut väri
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti