keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Maalausprojekteja

Ystävänpäivänä helmikuun valo jo lupailee kevättä, vaikka elämmekin vielä sydäntalvea. Valo kuitenkin on voimaannuttava ja lisää energiaa päivä päivältä. Valo kirkastaa värit ja saa sielun soimaan.

Olen pitkään halunnut maalata ison eteisen lipastomme. Sen alkuperäinen väri oli ruskea ja maalasin sen kauan sitten valkoiseksi. Nyt kokeilin Annie Sloanin French Linen värillä. Pelkäsin värin olevan liian tumma, joten sekoitin pienen purkin Old White sävyä sekaan.
Lopputulos oli kelomaisen harmaa ja hieman saven sävyinen. Mielenkiintoinen ja kaunis tulos, mutta se ei mielestäni sopinut talomme muihin väreihin. Lattiat ovat terrakottalaattaa ja tuo yhdistelmä häiritsi silmääni.

Kokeilin päälle hennosti okraan vivahtavaa Country Grey sävyä joka osoittautui juuri oikeaksi sävyksi. Se istuu laattojen sävyyn hienosti ja toi kaivattua lämmintä hehkua. 

Valitettavasti helmikuun valo on vielä sen verran valju, ettei eroa kuvissa juuri erotu.  Luonnossa tuo väri on kerta kaikkiaan upea! Alla siis lopullinen sävy.

Lipasto on maalattu tarkoituksella eläväpintaiseksi.

Kokeilin myös saman merkin Paris Grey väriä ja se oli myös napakymppi. Pieni tummanruskea tarjoilupöytä sai tyylikkään ranskalaisen harmaan sävyn. Très chic!


Paris Crey
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti